Visszérműtét bonyolult


Magyar Érsebészet A szakterület az artériák verőerek, ütőerek és a vénák gyűjtőerek, visszerek betegségeivel foglalkozik.

zsíros visszér a visszerek a szülés után nem múlnak el

Az érsebészet feladata a funkcionális vagy esztétikai problémákat okozó érbetegségek operatív és gyógyszeres kezelése, gondozása. Ilyenek a különféle artériás szűkületek, elzáródások, tágulatok illetve a különböző visszérproblémák kezelése: a visszérműtét bonyolult, a vénás trombózisok bizonyos formái, egyes vénagyulladások.

Visszérbetegség – a mozgás a legjobb gyógymód

A szakterület az artériák verőerek, ütőerek és a vénák gyűjtőerek, visszerek betegségeivel foglalkozik. Kórházunkban mind az ambuláns kivizsgálást, mind ezek műtéti megoldását elvégezzük.

káros gyógynövények a visszér ellen a kismedencei mióma visszér

Fekvőbeteg részlegünkön akár hosszabb, bonyolultabb érsebészeti műtétek elvégzésére és szükség szerint visszérműtét bonyolult napos kórházi megfigyelésre, és utókezelésre is lehetőség van. Érsebészet vonatkozású műtétek A bokától a combtőig futó nagy felületes véna saphena magna eltávolítása sztripping A bokától a lábszár hátoldalán a térdhajlatig futó véna saphena parva eltávolítása sztripping A combhajlatban összeömlő felületes vénák lekötése krosszektómia Oldalágak eltávolítása oldalág varicektómia Injekciós érelzárás szklerotizálás hajszálértágulat, seprűvénák esetén Vérrög eltávolítás trombózus expresszió : felületes véna trombózisa esetén Felületes véna trombózisánál a véna lekötése, ha a mélyvénás rendszerre való ráterjedés fenyeget Flebektómia apró bőrmetszéseken keresztül egy speciális műszerrel a visszér teljes eltávolítása Visszérműtét lézertechnikával.

visszér kenőcs terhes nők számára a csípő varikózisának okai