Szőlőlevél visszér


  1. Visszér elleni készítmények - Egészségpláza webáruház
  2. Visszér és testmozgás videó
  3. Vörös szőlőlevél
  4. A gyógyító szőlőlevél dicsérete | Új Szó | A szlovákiai magyar napilap és hírportál
  5. Simon Webpatika C-vitamint és rutint tartalmazó készítmény,  az erek normál állapotának fenntartására.

OT Termékleírás A Priessnitz Vein Medical visszérkrém orvostechnikai eszköz csökkenti a visszerek és a vénák problémáit, mint a fájdalom, duzzanat. Jótékony hatást gyakorol a vénák és a nyirokrendszer minőségére és működésére.

A készítmény lokálisan alkalmazható az alsó végtag bőrén. Mentolt tartalmaz, ezáltal intenzív hűsítő hatású, szőlőlevél visszér csökkenti a visszerekhez és a vénákhoz kapcsolódó problémákat, a duzzadt, nehéz és fáradt láb érzését Csökkenti a visszerek és a vénák problémáját — fájdalom, duzzanat Enyhíti a nehéz és fáradt láb érzetet Megnyugtatja a bizsergést és az érzékeny végtagokat Lágyítja és hidratálja a bőrt Használata: Finoman kenje be a megfelelő mennyiséggel a fáradt és nehéz lábak bőrét szükség szerint.

lehet-e szakácsot viselni visszérrel

Ne alkalmazza bármely összetevőre való túlérzékenység esetén. Kizárólag külsőleg használható!

hogyan kell helyesen használni a visszér harisnyáját

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! OT, GS: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! ÉK: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

visszér milyen kenőcsöket kezelnek

Szolgáltató az alkalmazás használata során esetlegesen fellépő szoftver, kommunikációs vagy egyéb váratlan technikai hibákért, a felületén megjelenő árakért, kedvezményekért, termékleírásokért, valamint azok tartalmáért és teljeskörűségéért felelősséget nem vállal.