Hemoglobin visszér. Kapcsolódó cikkünk


a láb zsibbadása visszeres visszér terhelés

Leírás és Paraméterek Csomagban olcsóbb! Rendszeres ellenőrzéssel csökkenthető vagy megelőzhető a cukorbetegség szövődményei és a szívinfarktus veszélyei.

Vérszegénység jelei, okai és kezelése

A vérszegénység otthoni ellenőrzésére a készülék hemoglobin funkciója alkalmas. A Wellmed Easy Touch GCHb vércukormérő, koleszterinmérő és hemoglobinmérő funkcióval rendelkező, ellenőrző rendszer tökéletesen alkalmas könnyen kezelhetősége miatt otthoni használatra.

visszér a terhességi gyógyszerek alatt visszérbetegség kezelésére

Ujjbegyből vett, friss kapilláris teljes vérből mér, elektróda alapú bio szenzoros technikával működő vércukor mérő eszköz. Ehhez a termékhez kiegészítésként "Háztól házig garancia" szolgáltatást választhat ajándékba 0 Ft-ért. Éljen a lehetőséggel, mert utólagosan, a vásárlást követően már nem rendelheti meg.

magok és visszér kenőcs ödéma és visszeres lábszár ellen

Termékjellemzők: a vércukor szint eredményt 10 másodperc, a koleszterin szint értéket másodperc hemoglobin visszér kimutatja a vércukor mérő, koleszterin mérő és hemoglobin mérő készüléket a hozzá tartozó tesztcsíkkal lehet csak használni nagyméretű LCD kijelző egyszerű vércukor- és hemoglobin mérés otthon önműködő be- és kikapcsolás 2 db mikroelemmel működik 2x AAA, tartozék memória: vércukor szint, 50 koleszterin szint és 50 hemoglobin szint eredményét képes tárolni A vércukormérő csomag tartalma: 1 db készülék, 1 db vérvételi eszköz, 25 db vérvételi lándzsa, 10 db vércukorszint mérő tesztcsík, 2 db koleszterinszint és 5 db hemoglobinmérő tesztcsík.