Capsicum visszérből


Kiszerelés: ml Hazánkban minden harmadik felnőttet érint a visszérbetegség, mely kialakulása során a lábon jelentkező elváltozásokat gyakran nem kíséri érezhető panasz, így ezeket a rendellenességeket csupán kozmetikai problémaként kezeljük. A visszerek kitágulása kevés panaszt okoz, ha csak a felszíni ereket érinti. Ilyenkor az illető legfeljebb fáradtságra, szorító érzésre vagy nehéz lábra panaszkodik. A Varicorex egy olyan prémium minőségű, természetes alapanyagokból készült permet, mely gyors és hatékony felszívódású, a visszér okozta kozmetikai elváltozásokat, illetve a vele járó kellemetlen tüneteket kezelhetjük vele. Felhasználási javaslat: naponta fújjon 3- alkalommal a problémás területre.

Segédanyagok: cellulóz, magnézium-triszilikát, természetes szilikamagnézium-sztearát. Egy ben készült felmérés szerint a férfiak 19, a nők 45 százalékának vannak visszeres panaszai.

A visszér nem csupán esztétikai probléma. Ha a láb vérellátása nem megfelelő az fekélyesedéshez, tüdőembólia és más súlyos probléma kialakulásához is vezethet.

TERMÉKLEÍRÁS

Az életkor előrehaladtával a megbetegedés előfordulási aránya drámaian nő: míg 30 és 39 év között 20 százalék, addig 50 és 59 év között már 47, hatvan év felett pedig már 59 százalékos. A visszér gyakran jár panaszokkal - a láb fáradékonyabb, estére a boka és a lábszár bedagad, enyhe feszítő fájdalom jelentkezik.

visszér új kezelési módszerek

Komplexen a természetgyógyászatban több évtizede megelégedéssel használt növényi összetevőket tartalmazza.

Szúrós csodabogyó, vadgesztenye mag kivonat, szőlőmag kivonat, ginkgo biloba levél, áfonya standardizált kivonat, cayenne gyümölcs. Elősegíti a láb vérkeringését, a vénás áramlást, így enyhíti a nehézláb érzést. Továbbá erősíti a visszerek és hajszálerek falát.

visszér és annak kezelése és megelőzése

Segíti capsicum visszérből vér áramlását, ami csökkentett nyomást gyakorol az artériák falaira, ezáltal növeli a véredények áteresztő képességét. Komplex az összetevőket arányosan tartalmazó termék.

Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

visszér, hogyan kell kezelni az iszlámot