Visszér reiki.


visszér reiki

Szerző: Herbaház - Június Legtöbben a Reiki szó alatt az univerzális energia csatornázását értik. Ismerve a szó teljes jelentését láthatjuk, hogy a Reiki sokkal több, mint egy energia visszér reiki történő alternatív gyógymód. A Reiki elsődleges gyakorlata önmagunk fejleszésére irányul testi-lelki egészségünk megőrzése és elménk fejlesztése által.

A Jikiden Reiki a reiki Japánban megőrzött hagyományát oktatja egységes tematika és minőség szerint szerte a világon. Ez nemcsak az eredeti technikák, szimbólumok és azok használata miatt különleges, hanem mert megismerheted a Reiki azon eredeti formáját, ahogy azt az as években tanították. A Jikiden Reiki Intézet céljai: Emberek tapasztalatain keresztül dokumentálni a Reiki hatékonyságát; Felhívni a figyelmét a hagyományos orvoslás képviselőinek a Reiki hatékonyságára, és azt integrálni a hagyományos gyógyászatba; Bemutatni a Jikiden Reikit, mint a családokban is hatékony módszert, hogy az emberek egészségesebbé váljanak, ezzel csökkentve a gyógyszerköltségeket.

A betegség gyakorisága sok okkal magyarázható: túlsúly, elégtelen mozgáskultúra, gyógyszerek, nehéz fizikai munka, dohányzás, stb. A súlyos vénás elégtelenség szövődményeként az alsó végtagon fekélyek jelenhetnek meg, melyek megfelelő kezelés hiányában nem tudnak begyógyulni. Centrumunkban a vénás elégtelenség okozta sebeket, fekélyeket szakszerűen ellátjuk, legmodernebb kezeléseink segítségével akár a teljes gyógyulás is elérhető. A vénás elégtelenség okozta fekélyek oka Széleskörű kutatások folynak a betegség okának meghatározására.

A Jikiden Reiki módszerét bárki képes elsajátítani, annak technikái egyforma hatékonysággal működnek mindenkinél. Hatékonyan alkalmazhatjuk önmagunk és környezetünk testi-lelki egészségének támogatására.

visszér reiki

A végzett hallgatók a Jikiden Reiki gyakorlásokon mélyítik el tapasztalataikat. Nyitott napokon képzett oktatók és gyakorlók segítségével lehet kipróbálni a módszert, megbizonyosodva annak egyszerűségéről és hatékonyságáról. Mit csinál a Reiki energia? Feloldja a toxinokat, a blokkokat, így újra aktivizálódik a szervezet öngyógyító képessége.

visszér reiki

A test elengedi a feszültséget, feltöltődik energiával. Hatékony alkalmazásához nincs szükség kiegészítő eszközökre, orvosi ismeretekre.

visszér reiki

Bárhol, bármikor, szinte bármilyen helyzetben alkalmazható egészséges emberen megelőzés céljából, és betegen, csecsemőn, vagy kismamán is, mellékhatások nélkül!

A Jikiden Reiki kezelés végezhető önmagában és hagyományos orvosi kezelések alternatív kiegészítőjeként, vagy módszerekkel kombinálva is.

visszér reiki

Milyen esetekben alkalmazható a Jikiden Reiki kezelés? Testi-lelki egészség megőrzése, betegség megelőzése, mielőtt a tünetek kialakulnának; A gyógyulási folyamat felgyorsítására, a hagyományos orvosi kezelések támogatására; Akut és krónikus esetekben, fizikai vagy pszichoszomatikus megbetegedéseknél; Elsősegély visszér reiki vágás, ütés, égési sérülésekkor; Fájdalmak csillapítására.

Sajnálatunkra, de a szálláshelyhez terápiás központ is tartozik, ezért kisgyermekeket nem áll módunkban fogadni. Szemléletünk szerint a legtöbb fizika tünet, betegség eredete valamilyen lelki, érzelmi okra vezethető vissza. A közös emocionális és testi kezelés során, a legtöbb esetben minimalizálhatók, vagy megszüntethetők a problémák. Neuro Muszkuláris Transzmisszió NMT : Egy technika arra, hogy össze hangoljuk az elme és test párbeszédét, masszázs segítségével, melynek során apró lépésekkel a vissza lehet állítani az izmokat eredeti helyükre. Ez sikeresen használható testi panaszok enyhítésére, így a fájdalmak csökkentésére, megszűntetésére például sportsérülések után.