SELFNESS OKTATÁS

SELFNESS: ÚJ MEGATREND 

AZ EGÉSZSÉGHEZ ÉS JÓLÉTHEZ VEZETŐ FEJLŐDÉSÜNK ÚTJÁN

A fitness és a wellness után az önmagunkkal való törődés legmagasabb szintjét képviseli immár hazánkban is a legújabb egészség-trend: a selfness, amely a testi-lelki-szellemi harmónia mellett, a teljes egészség és jólét tudatos elérhetőségét kínálja a ma egyre inkább a szellemi fejlődést középpontba állító jövő emberének.
A
selfness lényege a tanulás általi folyamatos fejlődés – röviden öntudat, változás, teljesség.
Megmutatja, hogy egészségünk megőrzésében és jólétünk elérésében miként állíthatjuk egyre eredményesebben szolgálatunkba legjellemzőbb emberi adottságunkat, a tudatunkat.
Olyan fogalmakat takar, mint: egészség-betegség, test-lélek-szellem, önismeret, önazonosság, öntudat, tanulás, fejlődés, harmónia, boldogság, jólét, életcél.
Összevetve korunk kedvelt szolgáltatásának a wellness gyorsan tovatűnő közérzetjavító hatásával: a selfness tartós életminőség javulást ígérő filozófia.


Módszerei segítségével képesek lehetünk megismerni önmagunkat.
Különösen hasznos lehet születési adottságaink megismerésében a kronogenetikai ismerete, ami a biológia új ágazataként egyedülálló módon képes összehangolni valódi képességeinket életcéljainkkal. A lelki fejlődéshez meg kell ismerni "születéskori önmagunkat", tudnunk kell, melyek azok a képességeink, amelyekkel jól tudunk boldogulni és melyek azok, amelyeket fejlesztenünk kell.
De szembesíthetnek bennünket egészségi állapotunkkal modern műszeres mérések is.(ElektroSomatoGraphia, NES-professional skenner ).


Hogyan tisztulhatunk meg testileg, lelkileg a megbetegítő tényezőktől – egyáltalán melyek azok?
SELFNESS önismereti előadásainkban válaszolunk olyan kérdésekre is, hogy például mi a tudományos alapja testünk sejtszintű megújulási lehetőségének, vagy mit árul el betegségünk, hogyan dekódolhatók testi tüneteink a lélek nyelvére?
A Selfness segít elfogadtatni a megelőzés és tudatosság előnyeit. A tétlenség, tudatlanság, a betegségtől és a sorsszerűségtől való félelemmel teli élet jóvátehetőségét és elsősorban, hogy ideje saját kezünkbe venni életünk és egészségünk irányítását.
Megmutatja a módját, hogyan tapasztalhatjuk meg legbensőbb bölcsességünket, és miként kerülhetünk összhangba a világegyetem törvényeivel – mindezt vágyaink és életcéljaink valóra váltása érdekében.
A tanulással megszerzett tudás, tapasztalat tesz képessé bennünket életünk talán legfontosabb céljának megvalósítására: a folyamatos fejlődésre és a boldogságra.
A testi-lelki-szellemi-sprituális fejlődés az önmegismerésen és a tudatos, tartós önmegváltoztatáson alapszik.
A megújulás, mint ahogy a gyógyulás is, mindannyiunk számára elérhető lehetőség!
A SELFNESS ehhez a változáshoz, fejlődéshez mutat egyedi utat és ezáltal válhat kitűnő eszközévé életünk minden területén a megelőzésnek.
Nyomon követhető a SELFNESS térhódítása a világban, előre vetíthető fontossága és jövője az emberi fejlődésben.
Magyarországon szállodai keretek között is igénybe lehet venni selfness-szolgáltatásokat.
A Zichy család egykori birtokán, gyönyörű környezetben található, négycsillagos Zichy Park Hotelben évente rendeznek Selfness Harmónia Napot.
Az ország első, ilyen jellegű szállodája, ahol az új irányzattal ismerkedhetnek a vendégek, és egész évben folyamatosan, rendszeres selfness-programok keretében épülhetnek-szépülhetnek testileg-lelkileg dr. Ördög János és dr. Ördögné Vecsei Katalin, a szálloda vezető szakértő orvosa és természetgyógyásza segítségével.


A Selfness ismeretek egyénileg is elsajátíthatók Rendelőnkben!

 

Bio Szervíz XXI. Biofizikai Orvosi Rendelő - Jászberény, Kórház utca 52.,   E-mail: bioszerviz@bioszerviz.hu

Dr. Ördögné Vecsei Katalin szakasszisztens, természetgyógyász, addiktológus Tel.: o6-3o/998-1545

Dr. Ördög János szülész-nőgyógyász, orvos-természetgyógyász Tel.: o6-3o/962-1612