Alsó visszérpanaszok


Venotec Diozmin és visszérpanaszok A vénás betegségek Magyarországon is előkelő helyet foglalnak el a statisztikákban: becslések szerint a hetvenedik életévüket betöltöttek csaknem felét érintik a panaszok.

Egyes formái a fiatalabb korosztálynál is felléphetnek. Aranyér és visszér A keringési rendszer vénás oldalát érintő betegség leggyakrabban az alsó végtag felületes vénáinál, illetve a végbél nyálkahártyájában futó vénáknál jelentkezik, ez utóbbit nevezzük aranyérnek.

Visszérbetegség során a véna fala valamilyen örökletes vagy egyéb eredetű kötőszöveti gyengeség, esetleg valamilyen más hajlamosító tényező mozgásszegény, ülő életmód kapcsán kitágul, és benne a vér áramlása lelassul, esetleg visszafelé is fordul.

alsó visszérpanaszok visszér kezelése terpentinnel

A kitágult érszakasz fala könnyen begyulladhat, ez erős fájdalommal, és a gyulladás egyéb jeleivel társulhat, melyek igencsak kínzó panaszokat okoznak az érintetteknek. Életmód, mint hajlamosító tényező Aranyér, visszérbetegség kialakulására hajlamosító tényező lehet a fentebb említett mozgásszegénység és örökletes tényező mellett a terhesség, hosszas fekvéssel járó megbetegedés, hormonális fogamzásgátlók szedése, de akár alsó visszérpanaszok alsó végtagok túlterhelése is pl.

alsó visszérpanaszok hogyan lehet rugalmas viseletet felhúzni a visszerekből

Már kialakult panaszok esetén hasznunkra lehetnek alsó visszérpanaszok jótékony, növényi eredetű bioflavonoidok. De mik is azok a bioflavonoidok?

Visszér A visszér visszértágulat tünetei A visszértágulattal rendelkező betegek egy részénél nem jelentkezik semmilyen tünet, teljesen tünetmentesek, leszámítva azt, hogy a visszerek jól látható helyen helyezkednek el, ez zavaró lehet a betegre nézve. Jó esetben csupán kozmetikai szempontból probléma a visszér, de kialakulhatnak egyéb tünetek is, melyek közül a leggyakrabban előforduló a lábakban jelentkező fájdalom, kellemetlen érzés és a lábszár elnehezedése, mely panaszok a nap végére egyre rosszabbak lesznek.

Olyan növényi eredetű hatóanyagok, melyek a legújabb kutatási eredmények szerint segítenek a vénák falának stabilizálásban, azok áteresztőképességének csökkentésében. Az egyik legtöbbet tanulmányozott molekula a diozmin: kettős vak vizsgálatok amikor sem a beteg, sem az orvos nem tudja, ki kap valódi hatóanyagot és ki placebót során bebizonyosodott, hogy a diozminnal kezelt betegekben jelentősen csökkenthetőek voltak a már kialakult aranyeres és visszeres panaszok.

A Venotec magas koncentrációban tartalmaz mikronizált diozmint, így hatékonyan képes enyhíteni a vénás elégtelenségek okozta tüneteket.

alsó visszérpanaszok ellenőrizze a vénák visszerességét

A diozmin hatóanyagtartalmú szerek a krónikus vénás betegség kezdetétől csökkentik a visszeres tüneteket, a fájdalmat, a nehézláb-érzést, a feszülést, a vizenyőt, és az éjszakai lábikragörcsöt. A diozmin segíti a vénák vérátfolyását, ezáltal csökkenti a vénákban a vér pangását. Az alkalmazhatósággal kapcsolatban mindenképpen kérjük ki orvos, vagy gyógyszerész véleményét!

alsó visszérpanaszok gyulladás a visszér eltávolítása után

Lesznyák Judit.